HIGH TEA IN HET ELANDERHUS

Al onze High Teas verzorgen we in het Elanderhus in het Scandinavisch Dorp, gelegen aan het Paterswoldsemeer net onder Groningen. Terwijl u geniet van uw High Tea waant u zich in het Elanderhus in een stukje Scandinavië.

Het restaurant bestaat uit 3 sfeervolle zalen. Het haardvuur brandt altijd knus en kaarslichtjes zorgen voor een gezellige sfeer. Om u heen ziet u de typische Scandinavische stijl terug: het servies van het merk Figgia, het meubilair van de Krogenasfabrieken en trollen op de schoorsteenmantel .

Rond het Elanderhus vindt u een prachtig terras met grote vijverpartijen. In de zomermaanden beleeft u uw High Tea bij een prachtige zonsondergang met op de voorgrond het Paterwoldsemeer.

Op het Paterwoldsemeer kunt u behalve surfen, zeilen, roeien en kanoën, ook vissen. Het strand van de Hoornseplas (een deel van het meer) ligt op loopafstand. Fietsers en wandelaars kunnen in de gehele omgeving hun hart ophalen.

Het Elanderhus ligt op slechts 6 kilometer afstand van Groningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Reserveer nu uw High Tea en geniet niet alleen van een heerlijk kopje verse thee, maar ook van een prachtige, rustieke omgeving.